ru

м. Житомир, площа Путятинська, 2
(офіс-центр "Путятинський" - 4 поверх)

м. Новоград-Волинський,
вул. Н.Оржевської,8, 3й поверх

Первинна консультація

Перед початком лікування в нашому Медичному центрі пацієнти повинні пройти первинну консультацію лікаря. В нашому Медичному центрі обов’язковим першим етапом є аналіз всієї інформації, що відноситься до причини або причин безпліддя. Багато з тих подружніх пар, котрі до нас звертаються, раніше проходили обстеження з приводу безпліддя у свого гінеколога, їм було проведено ряд лікувальних процедур або оперативних втручань, які не не привели до вагітності. Якщо Вам вже проводилось те чи інше обстеження з приводу безпліддя, не забудьте взяти з собою на первинний прийом всі результати попередніх обстежень та відомості про призначене лікування. Під час первинного прийому один з наших лікарів-репродуктологів проаналізує результати проведеного Вам попереднього обстеження  та  лікування та, за необхідності, проведе огляд та інші  дослідження, після чого призначить додаткове  обстеження.

Наш Медичний центр намагається зробити первинний прийом максимально зручним та інформативним. Ми просимо Вас записатися на первинний  прийом заздалегідь. Ви можете зробити це прямо зараз, на нашому сайті.

ОБОВ’ЯЗКОВО ЗАЛИШІТЬ КОНТАКТНИЙ  ТЕЛЕФОН ДЛЯ ЗВ’ЯЗКУ З ВАМИ!!!

Під час первинного прийому лікар детально обговорить з Вами всю інформацію, на основі якої буде розроблений оптимальний у Вашому випадку індивідуальний план лікування.